Boka lokaler och konferens

Humanistiska teatern

Engelska parken har flera större salar som går att boka för föreläsningar eller event; Humanistiska teatern, Geijersalen och Ihresalen, samt många mindre rum i olika storlekar och utseende med modern teknisk utrustning.

Hör av dig till lokalbokningen så ger vi förslag på den lokal som passar bäst för dig. 


Telefon: 018 -  471 69 81
E-post: lokalbokning-engelskaparken@uu.se

Möteskoordinator: Lena Engstrand

Rum för videokonferens

I samband med bokning av lokal för föreläsning eller event finns också möjligheten att låna den utrustning som behövs. Vår AV-support hjälper till med ljudtekniska lösningar, uppstart och finns nära till hands om något skulle krångla under ditt event.  

Utrustning som finns till utlån är exempelvis konferenskamera, lånedator, videokamera, pekare, stativ, hörslinga, mikrofoner, adaptrar m.m. Det går även att låna gatupratare, portabel filmduk och bord för inomhus- eller utomhusbruk. Anställda vid Uppsala universitet kan boka direkt via Servicecenter eller via TimeEdit med medarbetarinloggning.

Det finns ett antal lokaler på Engelska parken som är utrustade med den teknik som behövs för att hålla videokonferenser:

  • 2-1024
  • 2-0024
  • 3-2028
  • 6-1023 (Geijersalen)
  • 21-0011 (Ihresalen)
  • 22-0008 (Humanistiska teatern)
  • 22-0031

Inspelningsrum

I källaren i hus 7, rum 7 - K1029, finns ett ljuddämpat rum. Det är lämpligt för e-möten och inspelningar.

Utrustning;

  • Meetup kamera
  • 65 tums skärm

Rummet går att boka via Lokalbokningen. 

Föreläsningssalar

Läs mer om de större salarna på Engelska parken här;
Humanistiska teatern
Ihresalen
Geijersalen

Alla föreläsningssalar är utrustade med projektorer och högtalare.

Mingelytan utanför Ihresalen och Humanistiska teatern kan bokas i samband med bokning av respektive lokal.

Humanistiska teatern interiör

Lärosalar

Lärosalar för undervisning bokas i första hand genom lokalbokaren vid respektive institution. Vid dennes frånvaro kan bokningar beställas via Engelska parkens lokalbokning (se kontaktuppgifter ovan).

Om du som student vill boka en ledig lärosal kan du göra det samma dag via Servicecenter i hus 3. Ett urval av lärosalarna är bokningsbara för studenter om de inte används i undervisning. Läs mer under Boka lärosal.


 

Allmänna utrymmen

Till allmänna utrymmen räknas exempelvis huvudentrén den sk. Glasentrén (entré 3H/ 3R) och bottenplan på hus 16 (entré 3L). Här kan verksamheter knutna till Universitetet, dess anställda och studenter boka ett bord för att visa upp sitt arbete. Exempelvis har Studentkårerna och de fackliga organisationer som organiserar anställda vid Uppsala universitet alltid tillträde.

Dessa ytor kan kostnadsfritt bokas genom lokalbokningen eller Servicecenter. Var tydlig med att meddela vilken verksamhet ni bedriver och anledningen till bokningen. Vi kan avslå er bokning om ni inte kan uppvisa koppling till Universitetet.

Meddela också om ni behöver extra bord eller stolar. Observera att det är ni som ansvarar för att utrymmet blir återställt till sitt ursprungliga skick. 

Senast uppdaterad: 2023-08-29